Valoració personal

El fer aquest blog m’ha permés apropar-me a Cavanilles, sobretot a la seua obra. No puc dir que la feina ha sigut fàcil, perquè m’ha costat una mica trobar unes bones referències, les quals he intentat variar.

El treball que ha suposat fer el blog sobre l’obra “Observaciones” de Cavanilles, ha fet que amplie el meu coneixement sobre llocs on informar-me, i a més, que amplie el meu coneixement del territori valencià de fa 2 segles en avant. He pogut observar que aquesta obra és molt important per a qualsevol estudi, de qualsevol àmbit del País Valencià, perquè, en poques paraules, l’obra tracta les coses més essencials de les que ara podem traure informació antiga o recent, perquè els estudis que va fer cavanilles encara perduren. Crec que menyspreem aquesta obra, no obstant tinc que inclourem jo (fins fa poc…); perquè té un contingut com he dit abans molt important, referent als valencians.

Puc dir què estic molt satisfet d’haver fet el blog, ja pel que guanye jo al conèixer a Cavanilles, de la informació que he trobat i m’ha fet aprendre, de saber usar per fi! un blog, ja que tals guanys són importants per a mi, què curse geografia. Com la satisfacció de que, espere, que a algú li servisca aquesta tasca, què la veritat, no són poques hores.

Espere anar actualitzant el blog, salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *