Home » General » El Congost de la Mort Glaçada

El Congost de la Mort Glaçada

Esta calor no es pot suportar, d’any en any l’estiu se’m fa més penós de passar i, enmig de tanta basca, a punt vaig estar de morir d’hipotèrmia. M’haurien trobat congelat, com al pobre Ötzi, però amb camiseta i bermudes. Als Alps? A la Mariola? No, al Carrefour de Sant Joan. Estava jo un poc fluix, perquè ara s’agafen els pitjors refredats de l’any, quan vaig dreçar el carret cap a la zona de lactis. Allò no era el corredor dels iogurts, amigues i amics, era el Congost de la Mort Glaçada! Redéu quina gelor, la xarxeta de Mini Babybel Emmental quasi em costa la vida.

Després de travessar aquell infern de fred i refer-me un poc, vaig enfilar la zona de congelats, però allà s’estava molt bé. Per què? Perquè els productes estan en armaris tancats, la clientela se’ls mira tranquil·lament i, quan ha triat, obri la porteta i s’emporta el que vol. Al Mercadona és encara pitjor, estan “en obert” tant els refrigerats com els congelats. Algú ha fet compte de l’energia que cal per a mantindre la temperatura d’eixos expositors? No podrien tindre al supermercat i l’hipermercat un poc més de trellat? Estalviarien molts diners amb expositors tancats i no crec que perderen en vendes.

Jo mateix em recrearia molt més entre bífidus, formatgets, mantegues, quefirs, petitsuïsos i petisusos, si no haguera d’enfrontar-me, cada vegada que hi vaig, amb el temible poder mutant d’Iceman, el de la Patrulla X.


4 Comments

  1. Això es el que vos passa als homínids que no teniu caloríes, com per eixemple Robert o jo mateix. Nosaltres passem per allí sudant tú…

  2. Sembla mentida que en Alacant pugui morir un gebrat. Ara mateix, amb aquestes calors, seria una mort dolça……

  3. Quanta raó tens!!! Ara quan entres als supermercats et poses fins i tot a tremolar de la diferència de temperatura que tenen, i quan ixes passa el que passa…

  4. Una altra onada de retallades – robatoris i ens demanaran diners per l’entrada als establiments amb refrigeració. Aprofita el fred ara que pots.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *