Observaciones del Reyno de Valencia (CD)

Observaciones del Reyno de Valencia [Recurso electrónico]. Antonio José Cavanilles. Ed: Faximil.Universitat d’Alacant.2001. ISBN:8493185132.

Aquest recurs electrònic es tracta d’un CD que conté els estudis al llarg de la vida i obra de Cavanilles. Se’ns mostren els vaitges que va fer junt a les observacions botàniques, altres sobre el regne mineral, la geografia, agricultura… . Aquest CD és una eïna interessant d’informació sobre l’autor i l’obra, del qual hi tenim 4 còpies en diferents biblioteques a la UA; però també el podem aconseguir en alguna tenda, via online o altres universitats, per exemple la UV.

This entry was posted in Recursos electrònics and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *