Home » General » TV-Res

TV-Res

Com que en açò de la política em toca estar, generalment, en la part dels perdedors, acostume a apostar dinars amb els amics, per vore si el guany pantagruèlic compensa la desfeta electoral. Tot i que l’excés d’optimisme en els resultats de la coalició Bloc-Esquerra Verda en 2003 em comportà una derrota —te’n recordes, Lluís?—, normalment guanye: un arròs amb llamàntol pel pacte EUPV-Bloc, un caldero santapoler pels resultats del Compromís i un deute pendent per la data de les eleccions generals de 2004 —te’n recordes, Lluís?

No cal demoscòpia ni quiromància, simplement has d’explotar eixa feblesa humana que ens fa confondre el desig amb la realitat. Si, a més, deixes que l’altra part amere els seus anhels en vins negres i blancs, tens mitja aposta guanyada. Sort que tinc l’altra part atemorida amb esta espècie de baraka en el joc, perquè he estat a punt de perdre una aposta pel tancament dels repetidors de TV3. De veritat, estava persuadit que el govern valencià no els tancaria i, ja veus tu, ahir, amb nocturnitat i traïdoria, clausuraren el de la Carrasqueta.

precintat.JPG

Esta nit els seguidors de Ventdelplà no en podran vore el capítol 208, perquè el president Camps contraprograma amb la penúltima reposició de l’obra tragicòmica local Vade retro, catalán! La Generalitat de la Comunitat no vol que TV3 es veja en esta nacionalitat, quin poc trellat! Això no és nou ni privatiu de la dreta autòctona. Barrionuevo va ordenar que es precintaren els repetidors que feien arribar l’autonòmica catalana a casa nostra i el Canal 9 de Lerma ocupà la freqüència a TV3 en pla “Un dels dos sobra a esta banda de l’Ebre, foraster”.

Ara és Camps qui s’ha fet esta mossa en la pistola, per a coronar-se de glòria davant el migrat búnquer barraqueta, un calador de vots on ja no en deuen quedar ni per a morralla. No sé si està jugant amb foc el molt honorable, però estes armes poden tindre doble tall i potser l’homo televidens valentinus no encaixarà molt bé que el governant de torn li retalle les opcions del comandament a distància. Per no parlar dels milers de seguidors valencians del Barça que, quan guanya el seu equip, omplin la plaça dels Estels a Alacant, la Glorieta a Elx o la Bandeja a Alcoi.

mitjans_valencia.jpg


6 Comments

 1. Hola!

  Jo també soc nova en açò dels blogs.. i no se realment com funciona.. si em pots tirar un cable..

  Moltes gràcies.

 2. Maleïts feixistes!! Tot açò són merdes polítiques entre infants malcriats, i malgrat que no soc tampoc un seguidor fidel (ni infidel) de les ordes Blocquistes i Verdistes aquestes coses em semblen vergonyoses. Però qui s’han cregut que són?? Perquè som tan imbècils que no ens adonem que estem governats per retrasats?? Qui són ells per a impedir-me vore el que em vinga en gana i en l’idioma que jo vulga?? Fills de puta!! Vixca Xixona!! Xixona independent!!! Bon Nadal

 3. Bon dia,
  Volia compartir aquesta reflexió al voltant de Canal 9, ara que bufen vents de ponent per tot arreu. Pense que la radio televisió valenciana té un problema greu d’audiència. Malgrat tenir una graella forta de continguts en castellà, no pot competir amb les televisions en estatals, ben consolidades i amb majors pressupostos. A més a més, tampoc pot competir amb la seua emissió de continguts en valencià, doncs, la TV3 la supera en qualitat i professionalitat. Per últim, C9 manca d’una audiència militant com en altres emissores. Aquest és el gran problema de televisió valenciana, i no d’altres que hom vulga inventar-se.

 4. Bé Jordiet, jo també haguera perdut un dinarot. Ja sabem fins on pot arribar la irracionalitat d’aquesta gent. No tinc paraules. M´he quedat orfe televisiu.
  Que volen aquesta gent que tanquen repetidors de matinada???

 5. Perdre l’opció de veure TV3 és una llàstima, però perdre la dignitat nacional és una autèntica vergonya.

  Si el BLOC governara (en coalició amb el PSOE, això sí), TV3 estaria garantida.

  Però per a que el BLOC governe (en coalició, ja ho sé) i puje en vots, hauria de llevar-se del damunt la rèmora dels partits comunistes (IU, EU, IPV) o marginals (Verds).

  El BLOC hauria de pensar “a lo grande”, TOT SOL, sense cap rèmora.

  Un BLOC potent i sense cap “penyora” és el que necessitem!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *