Home » General » Diputada Ferrando

Diputada Ferrando

Rafa Climent, bon amic i millor alcalde de Muro, em va presentar a Amparo Ferrando ara fa dos anys. Era maig, els moros i cristians entraven a la vila i en un mes hi hauria eleccions europees. Jo era candidat pel Bloc-Pobles d’Europa, la diputada em va dir que havia sentit parlar molt de mi. No era per la meua fulgurant carrera política, és que la seua filla Andrea és molt amiga de la meua neboda Maria. Ferrando volia que la xiqueta entrara a les joventuts del PP i això em va inquietar sobre manera. No només pel fons ideològic de la militància, també perquè sóc el padrí de Maria i l’Església m’obliga a “vetlar pel creixement espiritual” de la meua fillola. No crec que en Nuevas Generaciones puga créixer en eixe sentit. La diputada popular entenia que en aquelles eleccions de 2009 Maria em votara, però em va advertir que ja li havia demanat el vot per a les següents.

Valga el record d’esta conversa com a prova de descàrrec per a Amparo Ferrando: dos anys abans de les municipals i autonòmiques ja feia campanya per Sedano i Camps. No veig raó, per tant, a l’enuig de l’exacalde quan va criticar que el PP mantinguera en la candidatura al Congrés a Ferrando, una persona que, segons ell, havia demanat el vot per al Bloc. No és veritat això, almenys pel que jo sé. Així les coses, quan el PP viu un moment dolç a Espanya passa per una crisi de lideratge a Alcoi. Ningú coneix el futur, però no m’estranyaria que en 2015 l’actual cap de l’oposició caiguera en el pecat que ara veu en Ferrando. Miren, si no, l’exdiputada i exconsellera del PP Gema Amor; se n’ha passat al CDL i, amb tres regidors, ha impedit que el PP ocupara l’alcaldia de Benidorm.

I tot açò de Muro, la diputada, la meua neboda, l’exalcalde i l’exconsellera per què ara? Perquè ja estem en campanya electoral i la llei em permet demanar-vos obertament el vot. El pròxim 20 de novembre, voteu Compromís-Equo, una opció sense les disputes internes del PP, amb molta més espenta que el PSOE i amb Aitana Mas com a número u. Una candidata com la meua neboda: jove, intel·ligent, universitària i, com podeu comprovar en la imatge adjunta, guapíssima.


6 Comments

 1. Jordi,
  Podeu contar amb el meu, ella i tu. I no per lo guapa que és, que també: per convenciment. La veritat és que ja ho tenia decidit des de fa molt de temps. Ara, amb més motius.
  Un assidu del teu blog, encara que silenciós fins ara.

 2. Ai! Serà de veres que toca votar CQ? I Esquerra Republicana? i Units per Valéncia? Mira, saps què? Estic massa trencallós per a decidir ara…
  …Igual et faig cas, toca…

 3. Sí, Jordi, m’agrada molt el punt eixe irònic i desenfadat que aportes i que permeten acompanyar la reflexió amb el somriure.
  Gràcies

 4. Alguna cosa està canviant al Bloc, i no solament per aquest àngel que té bonic fins i tot el nom, em referisc a que estem en un fum d’ajuntaments, al parlament autonòmic i dins de molt poc al congrés espanyol. Ara representem el VUV (vot útil valencià).

 5. El meu vot el té, a Aitana la he vista en la universitat i aposte que és una persona intel·ligent i honrada, dos qualitats que són ben valuoses… a més està en una coalició amb contingut valencianista… si jo estiguera a la demarcació electoral de València votaria Units (UxV). Espere que ací i enllà es vote en clau nacional nostra, amb moderació, trellat i sentit social. Espere que els representants que ixquen en clau de vot valencià (m’agrada eixe concepte VUV) es comporten també amb moderació, trellat i sentit social, i sobretot per la nostra terra.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *