Volums Observació regne València

CAVANILLES, Antonio José. Observaciones sobre la Historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reyno de Valencia, Volumen 1. Observaciones sobre la Historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reyno de Valencia [en línea]. Madrid: Imprenta Real, 1795, 236pp. [26-12-2012].

Disponible en : http://books.google.es/books/about/Observaciones_sobre_la_Historia_natural.html?hl=es&id=LXn6RJoXM-UC

CAVANILLES, Antonio José. Observaciones sobre la Historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reyno de Valencia, Volumen 2. Observaciones sobre la Historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reyno de Valencia [en línea]. Madrid: Imprenta Real, 1797, 338pp. [26-12-2012].

Disponible en: http://books.google.es/books?id=hA5JAAAAcAAJ&hl=es&source=gbs_similarbooks

A través d’aquestos enllaços en Google>Llibres  podem accedir-hi als volums del llibre de Cavanilles en format pdf, del qual tenim l’opció de llegir o imprimir, o desgarregar-nos-el. Aquesta ferramenta que ens proporciona google és de gran ajuda, tant per a l’obtenció del llibre sense tindre que anar a comprar-lo, o per a tindre’l a qualsevol magatzem electrònic per a fer ús d’ell quan es vulga, per exemple per a fer consultes.

This entry was posted in LLibres, Recursos electrònics and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *