La mineria y mineralogía del Reino de Valencia a finales del periodo ilustrado

CASANOVA HONRUBIA, Juan Miguel. La mineria y mineralogía del Reino de Valencia a finales del periodo ilustrado (1746-1808). Ed: Universitat de València.València.2009. ISBN: 9788437076454.

Aquesta monografia es tracta d’una tesi, la qual s’especialitza en la mineralogia del Regne de València entre els segles XVIII i XIX. L’autor destaca al botànic valencià Antonio José Cavanilles i altres personatges pels seus treballs i publicacions, ja que són les primeres fonts impreses amb informació de primera mà sobre la mineria i mineralogia valenciana de la que disposem, i han sigut les principals referències utilitzades per la resta dels autors fins a la segona meitat del s.XIX.

This entry was posted in Recursos electrònics and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *