La botánica valenciana a finales del período ilustrado (1786-1914)

SENDRA MOCHOLÍ, Cristina. La botánica valenciana a finales del período ilustrado (1786-1914). Ed: Universitat de València.València.2003. ISBN: 9788469307595.

Aquesta tesi mostra la nombrosa varietat de plantes i coneixements sobre plantes què, procedents dels diversos territoris colonials espanyols, influiren en la València de finals del segle XVIII i principis del XIX, i clar, l’autor amb la major producció impresa sobre plantes de la seua època es Cavanilles, una referència vital per exemple, per a un treball d’investigació com és aquesta tesi. Al llibre del qual parlem en aquest blog és on recull tota aquesta la informació general sobre la botànica valenciana.

This entry was posted in Recursos electrònics and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *