Rasgos Climáticos, aliviar y vegetación en tierras valencianas a través de la mirada de Cavanilles

MARCO MOLINA, Juan Antonio. Rasgos Climáticos, aliviar y Vegetación en tierras valencianas a través de la mirada de Cavanilles. Estudios Geográficos. Vol. 67, Nº 260. 2006.Pp. 105-140. ISSN: 0014-1496

En aquest article es fa una interpretació del contingut bioclimàtic de les observacions de Cavanilles, les quals permeten plantejar una caracterització de les terres valencianes. Aquesta diferenciació resulta de la utilització d’espècies vegetals com el garrofer i l’olivera com indicadors de les condicions tèrmiques.

This entry was posted in Articles de revistes and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *