Reflexiones didácticas en el bicenternario de Cavanilles, per Sequeiros

SEQUEIROS, Leandro. Las ideas geológicas de Antonio José Cavanilles (1745-1804). Reflexiones didácticas en el bicenternario de su fallecimiento. Enseñanza de las Ciencias de la Tierra.2003. Vol.11, Núm. 1. ISSN: 1132-9157.

El bicentenari de la mort del botànic i naturalista valencià Cavanilles, és l’ocasió per a presentar algunes reflexions didàctiques que ajuden a incorporar a l’aula la seua figura, els seus plantejaments, la seua visió de la dinàmica de la Terra, les seues idees dels fòssils i altres aspectos. Alguns textos recollits de la seua obra més interessant per a nosaltres “Observaciones sobre la historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del reyno de Valencia” ajudaran al professorat de Ciències de la Terra, comenta Sequeiros.

This entry was posted in Articles de revistes and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *