Categories
General

Suport a la candidatura de la Comunitat Internacional del Programari Lliure per als Premis Príncep d’Astúries / Apoyo la candidatura de la Comunidad Internacional del Software Libre para los Premios Príncipe de Asturias

La UA dóna suport a la candidatura de la Comunitat Internacional del Programari Lliure per als Premis Príncep d’Astúries
La Universitat d’Alacant ha signat la seua adhesió a la proposta presentada per la Fundació CENATIC perquè el Premi Príncep d’Astúries de Cooperació Internacional siga concedit a la Comunitat Internacional del Programari Lliure, “per la seua contribució al progrés mundial mitjançant el desenvolupament en col·laboració, solidari i democràtic de programari”.

La UA apoya la candidatura de la Comunidad Internacional del Software Libre para los Premios Príncipe de Asturias
La Universidad de Alicante ha firmado su adhesión a la propuesta presentada por la Fundación CENATIC para que el Premio Príncipe de Asturias de Cooperación Internacional le sea concedido a la Comunidad Internacional del Software Libre, “por su contribución al progreso mundial mediante el desarrollo en colaboración, solidario y democrático de software”.

1 reply on “Suport a la candidatura de la Comunitat Internacional del Programari Lliure per als Premis Príncep d’Astúries / Apoyo la candidatura de la Comunidad Internacional del Software Libre para los Premios Príncipe de Asturias”

Comments are closed.