Categories
General

Comencen les nominacions en els Premis PortalProgramas/Comienzan las nominaciones en los Premios PortalProgramas

Tots coneixem els programes lliures més populars com Llaures, emule, OpenOffice.org… però darrere de molts dels avanços tecnològics actuals s’utilitza programari lliure, programari que moltes vegades passa desapercebut i que no té un gran reconeixement, però que no obstant això és imprescindible per a la tecnologia.
Per açò els Premis PortalProgramas contribuiran al seu reconeixement amb 1.400 euros en donacions premiant als programes que més han influït en els avanços tecnològics.
Col·labora deixant el teu vot en alguna de les seues 5 categories

Todos conocemos los programas libres más populares como Ares, eMule, OpenOffice.org… pero detrás de muchos de los avances tecnológicos actuales se utiliza software libre, software que muchas veces pasa desapercibido y que no tiene un gran reconocimiento, pero que sin embargo es imprescindible para la tecnología.
Por ello los Premios PortalProgramas contribuirán a su reconocimiento con 1.400 euros en donaciones premiando a los programas que más han influido en los avances tecnológicos.
Colabora dejando tu voto en alguna de sus 5 categorías