Categories
Ofimática

OpenOffice

openoffice-logo Paquet de programes que inclou aplicacions d’escriptori com processador de text i editor HTML, full de càlcul, programa de presentacions, mòdul de dibuix vectorial i editor de fórmules. Es pot treballar amb la majoria de documents realitzats en Office. És una alternativa a Micrososft Office
Paquete de programas que incluye aplicaciones de escritorio como procesador de texto y editor HTML, hoja de cálculo, programa de presentaciones, módulo de dibujo vectorial y editor de fórmulas. Se puede trabajar con la mayoría de documentos realizados en Office. Es una alternativa a Micrososft Office


Paquet de programes que inclou aplicacions d’escriptori com processador de text i editor HTML, full de càlcul, programa de presentacions, mòdul de dibuix vectorial i editor de fórmules. Es pot treballar amb la majoria de documents realitzats en Office. És una alternativa a Micrososft Office
Paquete de programas que incluye aplicaciones de escritorio como procesador de texto y editor HTML, hoja de cálculo, programa de presentaciones, módulo de dibujo vectorial y editor de fórmulas. Se puede trabajar con la mayoría de documentos realizados en Office. Es una alternativa a Micrososft Office

Enllaços / Enlaces:

Disponible: Linux, Windows, Mac

Captures / Capturas: