El llibre de la setmana: La plaça del Diamant

En aquesta secció del llibre de la setmana volem incitar a la lectura o recomanar llibres ja clàssics o novetats literàries que acabem de rebre. Hem decidit començar aquesta secció amb un clàssic de la literatura catalana de postguerra: La plaça del Diamant.

  

  • L’escriptora:  Mercè Rodoreda
  • La novel·la: Va ser publicada per primera vegada l’any 1962. Ha estat traduïda a més de vint idiomes. Es desenvolupa a Barcelona, on Natalia, la protagonista va coneixer en un ball a la plaça del Diamant al que seria el seu futur marit, Quimet. Mostra molt bé la vida a la ciutat de Barcelona durant el període de la República, la guerra civil y la postguerra. A més de ser un excel·lent retrat sociològic de moltes dones d’aqueixos anys.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *