Imatges i paraules

Lluís Alperi i Lluís Ferri

Fins al 23 de desembre s’exhibeix a  la sala Aifos del campus universitari la mostra Imatges i paraules que combina els textos poètics de Lluís Alpera i les imatges del fotógraf Lluís Ferri.

Són un total de 22 poemes i 22 fotografies que mostren la seua creativitat des de dues mirades diferents. Com diu Antoni Miró en el catàleg explicatiu de la mostra: “existeix una poètica que va més enllà de les paraules, però que també es paraula, que naix de la paraula, del verb. La imatge fotogràfica, quan es fon amb el poema, aconsegueix una nova dimensió, convertint-se en un objecte nou, recognoscible, ple de significats i suggeriments”.

La poesia de Lluís Alpera en la nostra biblioteca:

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *