El libro distraído. Blog de la BUA

Comunicación y participación de la comunidad universitaria

El libro distraído. Blog de la BUA - Comunicación y participación de la comunidad universitaria

Lectures en valencià: Joanjo Garcia. Heidi, Lenin i altres amics

Després de recordar les lectures de l’any passat, enguany tornem a fer-ne altres suggeriments. Comencem amb l’obra de Joanjo Garcia, Heidi, Lenin i altres amics, guanyadora del Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa de 2018.

Ressenya editorial

En un solar abandonat apareix una maleta amb tretze coloms decapitats. Al cap d’una setmana, n’apareix una altra amb dotze gats morts. La premsa atribueix els crims al Majordom, una figura enigmàtica que crida l’atenció de Blanca, una dona tímida i solitària que seguirà el cas a través dels mitjans de comunicació. Alhora, ella ens narra un passat complicat que projecta llargues ombres cap al seu futur. Unes ombres poblades de clarobscurs, on brillen amb personalitat pròpia personatges tan impenetrables com son pare, un home que estimava la vida però que odiava el café sense sucre, que estimava les pel·lícules de detectius però que odiava els comunistes.

Joanjo Garcia fa un salt en la seua trajectòria com a escriptor amb aquesta novel·la, guanyadora del Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa. Es tracta d’una obra plena d’intriga, ironia i tendresa, un relat que ens convida a reflexionar sobre les ciutats inacabades, la fragilitat dels sentiments i la necessitat d’afecte que tenim totes les persones.

Font: Edicions Bromera

Anima’t a llegir-la!

Compártelo

Tu dirección de correo no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*