Home »

Presentació del llibre “Joan Valls i la recuperació literària a Alacant : (1940-1981)” de Josep Lluís Santonja

Hui et convidem a la presentació del llibre Joan Valls i la recuperació literària a Alacant: (1940-1981) de Josep Lluís Santonja que tindrà lloc a la Sala d’investigadors Russell P. Sebold de la Biblioteca de Filosofia i Lletres el dia 8 de novembre a les 10h.

Sinopsi

Aquest llibre intenta reconstruir les petjades d’una generació d’intel·lectuals marcada per la guerra civil. Bona part dels seus membres, entusiastes de la República, patiren presó, exili, depuració o desterrament. L’ambient cultural de la República va restar pràctica-ment desmantellat. Esta generació va tractar, simplement, de sobreviure i, quan va poder, retornar a les seues inquietuds intel·lectuals i les tertúlies literàries.

L’autor

Josep Lluis Santonja Cardona (Alcoi, 1965) és doctor en Història per la Universitat d’Alacant i director de l’Arxiu i Biblioteques Municipals d’Alcoi. Ha publicat unes trenta monografies d’investigació històrica i més d’un centenar d’articles sobre patrimoni documental i recerca en arxius.

Més informació: Jornada Recordant Joan Valls


Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Categorías

Archivos

¿Qué estás leyendo?

… la justicia, no es solo cuestión de fondo. Sobre todo, es cuestión de forma. Así que no respetar las formas de la justicia es lo mismo que no respetar la justicia. Lo comprende, ¿verdad? -Melchor no dice nada; el subinspector esboza una sonrisa tolerante-. Bueno, ya lo comprenderá. Pero acuérdese de lo que le digo, Marín: la justicia absoluta puede ser la más absoluta de las injusticias.

Terra alta / Javier Cercas

Todo en nuestra web