Home »

RodaLlibres: el nostre club de lectura

Hui, amb aquest post, volem fer-nos ressò de les activitats organitzades des de fa uns mesos pel RodaLlibres. Encara no el coneixes? Si t’abelleix, continua llegint, per favor.

RodaLlibres és un club de lectura fruit de la col·laboració del Servei de Llengües i la Biblioteca de Filosofia i Lletres amb el suport de la Unitat de Gestió de la Qualitat i Comunicació de la Biblioteca Universitària. És a dir, una bona colla de gent que roda pels mons literaris treballant per a vosaltres des del quadrimestre passat. I ja en van dos, de quadrimestres, afanyant-nos amb molta il·lusió.

Quines obres llegim? Normalment, el personal tècnic fa una tria de llibres de publicació recent, majoritàriament d’autores i autors valencians, i que donen joc per a fer després activitats culturals paral·leles (rutes literàries, projecció de documentals, trobades amb escriptors…) La Biblioteca de Filosofia i Lletres ofereix 20 exemplars en préstec de cadascuna de les obres triades. Es considera molt positiu que les lectores i els lectors facen seu el club i proposen títols que després puguem llegir.

Com fer-se’n membre? Qualsevol persona hi pot participar. Només cal omplir el formulari d’inscripció i gaudir amb la lectura. No és obligatori assistir a totes les sessions sinó que es pot anar a sessions soltes. A més, podeu assistir-hi encara que no us hàgeu registrat en la pàgina web i s’admeten acompanyants. Ací teniu informació de les edicions anteriors.

Com es fan les trobades? Fins ara, aquest club de lectura es reunia presencialment a la Sala Sebold de la Biblioteca una vegada al mes, d’acord amb un calendari de sessions programades. No obstant això, atesa la suspensió de l’activitat docent presencial en la UA, el dia 30 d’abril a les 19 h es farà una sessió en línia. Es tracta de fer una tertúlia virtual sobre el llibre Dins el darrer blau de Carme Riera i ajudar a trencar el confinament per la COVID19. De fet, s’ha triat un llibre d’accés lliure dins de la iniciativa del Grup 62. Per això, t’esperem en RodaE-llibres. Subscriviu-vos al canal de RodaLlibres en Telegram o seguiu-nos en Twitter @Rodallibres UA.

No volem acomiadar-nos sense dir-vos que RodaLlibres pertany als Clubs de Lectura Entre Línies i a la Xarxa de Clubs de Lectura del Sud. És a dir, anem fent camí.


Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Categorías

Archivos

¿Qué estás leyendo?

… la justicia, no es solo cuestión de fondo. Sobre todo, es cuestión de forma. Así que no respetar las formas de la justicia es lo mismo que no respetar la justicia. Lo comprende, ¿verdad? -Melchor no dice nada; el subinspector esboza una sonrisa tolerante-. Bueno, ya lo comprenderá. Pero acuérdese de lo que le digo, Marín: la justicia absoluta puede ser la más absoluta de las injusticias.

Terra alta / Javier Cercas

Todo en nuestra web