Home » General » Lleis que van transformar la vida de les dones espanyoles

Lleis que van transformar la vida de les dones espanyoles

Pintant un nou futur: lleis que van transformar la vida de les dones espanyoles (del 8 al 31 de març)

Enguany, la Biblioteca de Dret juntament amb el Vicedeganat d’Igualtat i Inclusió de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant volem celebrar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Per a això, us presentem una exposició dedicada a donar a conèixer aquelles lleis i drets que van transformar la situació de les dones en la societat, ajudant-les en la seua lluita per la igualtat, la participació i l’apoderament en tots els àmbits.

A més a més, podeu visitar, des del 8 al 31 de març en la planta baixa de la Biblioteca de Dret, una selecció bibliogràfica i una mostra fotogràfica sobre el tema.

Finalment, amb la nostra presentació virtual “Pintant un nou futur: lleis que van transformar la vida de les dones espanyoles”, volem destacar com la Constitució espanyola i la legislació relativa al permís de maternitat, l’avortament, el divorci, la lluita contra la violència de gènere, entre altres, han suposat un gran avanç per a aconseguir la igualtat efectiva.

No us ho perdeu! Veniu a visitar-nos!

 


Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Categorías

Archivos

¿Qué estás leyendo?

… la justicia, no es solo cuestión de fondo. Sobre todo, es cuestión de forma. Así que no respetar las formas de la justicia es lo mismo que no respetar la justicia. Lo comprende, ¿verdad? -Melchor no dice nada; el subinspector esboza una sonrisa tolerante-. Bueno, ya lo comprenderá. Pero acuérdese de lo que le digo, Marín: la justicia absoluta puede ser la más absoluta de las injusticias.

Terra alta / Javier Cercas

Todo en nuestra web