El llibre de la setmana: Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes

Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes
Clica la coberta del llibre i accedeix al seu registre bibliogràfic

 

Capitol 1. El Nord

“El Nord és una casa blanca d’estil francès amb rajoles que cauen com les dents, un sostre de zinc que no suporta el cel de plom. Al jardí, en altra època esplendorós, esgotada pel temps i l’abandó, defalleix una pomera de sidra. Les bardisses d’hortènsies, convertides en matolls, creixen salvatges arrambades a la tanca. La reixa corcada per l’òxid s’obre amb un gemec que condensa la humitat d’hiverns solitaris i, aixecant les mans, l’oncle Claude exclama: Benvinguda a Brumina”

 Llucia Ramis i Laloux

 

 

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *