Home » Libros » Lectures en valencià: “Permagel” d’Eva Baltasar

Lectures en valencià: “Permagel” d’Eva Baltasar

D’ara endavant, des de la Biblioteca de Filosofia i Lletres et recomanarem una sèrie del  llibres destacats, que podràs trobar a la secció de novetats i lectures en valencià de la Biblioteca. Esperem que t’agraden.

Iniciem aquest repertori amb la novel·la Permagel d’Eva Baltasar (Premi Llibreter 2018)

Permagel és aquella part de la terra que no es desglaça mai i és la membrana que revesteix l’heroïna d’aquest llibre.

Ressenya editorial

Una suïcida aficionada al sexe i a la vida improductiva se salva quan ha d’ocupar-se d’una nena: aquesta és la trama de PERMAGEL, primera part d’una trilogia sobre la vida d’una dona contemporània. Permagel és aquella part de la terra que no es desglaça mai i és la membrana que revesteix l’heroïna del llibre: una manera de preservar la part tovíssima que hi ha dins d’una persona en formació. Una vida lliure, mortalment sorprenent, tiba de cap a cap d’aquesta novel·la com la corda del funambulista a cent metres d’altura. Eva Baltasar la camina amb el desafiament i l’elegància dels escriptors de raça.

Algunes notes en la premsa

El deshielo de ‘Permagel’El Periódico

‘Permagel’, d’Eva Baltasar: crònica d’un triomf editorialllegim.ara.cat

La novela “Permagel”, de Eva Baltasar, gana el Premio Llibreter 2018La Vanguardia

Voces nuevas para la nueva novelaEl País Babelia

Novela “Permagel”, de Eva Baltasar, se traducirá al castellano y al francésABC

 


Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Categorías

Archivos

¿Qué estás leyendo?

… la justicia, no es solo cuestión de fondo. Sobre todo, es cuestión de forma. Así que no respetar las formas de la justicia es lo mismo que no respetar la justicia. Lo comprende, ¿verdad? -Melchor no dice nada; el subinspector esboza una sonrisa tolerante-. Bueno, ya lo comprenderá. Pero acuérdese de lo que le digo, Marín: la justicia absoluta puede ser la más absoluta de las injusticias.

Terra alta / Javier Cercas

Todo en nuestra web