El libro distraído. Blog de la BUA

Comunicación y participación de la comunidad universitaria

El libro distraído. Blog de la BUA - Comunicación y participación de la comunidad universitaria

Un nuevo libro: “Contra-diccions” de Beth Galí

¿Conoces a la arquitecta y diseñadora Beth Galí?. La Biblioteca de Geografía te recomienda su libro “Contra-diccions: un foc creuat sobre el món contemporani”.

En este libro, Beth Galí reúne conversaciones sobre temas muy diversos con autores como Noam Chomsky, Susan George, Vicenç Navarro, Nicolás Sartorius, Félix de Azúa y Daniel Cohn-Bendit, entre otros.

Como ella misma nos dice en la Introducció de su libro: “Aquest llibre no parla només d’arquitectura i de ciutats -malgrat que s’inicia amb una conversa sobre l’esdevenir de les ciutats amb Noan Chomsky- sinó que […] he anat construint una mena d’assaig dialogat entorn als temes més candents del moment actual, fonamentals per entendre el món contemporani: el col·lapse financer, la desconfiança envers el capitalisme i la democràcia…; sobre amarquieme i estat, sobre la idea del que és comú; sobre les bondats i les desgràcies de la globalització; sobre què vol ser Europa; sobre la relació d’amor i odi entre Catalunya i Espanya; sobre els nous sistemes de comunicació, els desequilibris entre el camp i la ciutat, la sostenibilitat […] i, finalment, sobre el misteri de l’art.”

Compártelo
Categoría: El Leedor, Libros

Tu dirección de correo no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*