Home » Libros » I Pla de Joventut Ontinyent 2019-2023

I Pla de Joventut Ontinyent 2019-2023

La importància que té un Pla de Joventut és que serveix per a radiografiar la realitat juvenil, en aquest cas municipal, des d’un punt de vista global, tenint en compte les diferents facetes d’aquesta realitat: educació, mercat laboral, habitatge, participació, cultura, oci, mobilitat, igualtat de gènere, esport i hàbits saludables.

Elaborat per professors del Departament de Sociologia I, amb Raúl Ruiz d’investigador principal i Javier Ortega com a coordinador, i amb la participació dels mateixos joves, tant de manera individual com través de les associacions locals, el I Pla de Joventut Ontinyent 2019-2023 aborda la situació actual de la població de 12 a 30 anys del municipi i estableix uns eixos estratègics i un total de 92 propostes d’actuació per a millorar la vida d’aquest col·lectiu. El Pla s’ha projectat fins a 2023 perquè es farà una revisió, de tal manera que es puga actualitzar a les circumstàncies que puguen variar o sorgir noves en els pròxims anys.


Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Categorías

Archivos

¿Qué estás leyendo?

… la justicia, no es solo cuestión de fondo. Sobre todo, es cuestión de forma. Así que no respetar las formas de la justicia es lo mismo que no respetar la justicia. Lo comprende, ¿verdad? -Melchor no dice nada; el subinspector esboza una sonrisa tolerante-. Bueno, ya lo comprenderá. Pero acuérdese de lo que le digo, Marín: la justicia absoluta puede ser la más absoluta de las injusticias.

Terra alta / Javier Cercas

Todo en nuestra web